ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ NTOPIO.COM

Το Ntopio.com είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα για τους παραγωγούς των Γρεβενών, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Τα προϊόντα σας πρέπει να παράγονται εντός του Νομού Γρεβενών.
2. Πρέπει να διαθέτετε εταιρικό ΑΦΜ και να εκδίδετε νόμιμα παρασταστικά για τις πωλήσεις που πραγματοποιείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
3. Δεν πρέπει να υπάρχει ήδη παρόμοιο προϊόν στο κατάστημά μας από άλλον παραγωγό. Σκοπός του Ntopio.com δεν είναι να βάλει τους παραγωγούς σε διαδικασία "πολέμου τιμών".
4. Για κάθε προϊόν που θέλετε να τοποθετήσετε στο Ntopio.com θα πρέπει να μας προμηθεύσετε με τα παρακάτω στοιχεία: τίτλος προϊόντος, περιγραφή, φωτογραφία, τιμή πώλησης και βάρος σε γραμμάρια.
5. Πρέπει να αποδέχεστε τον τακτικό έλεγχο ποιότητας που εφαρμόζουμε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας σας με το Ntopio.com.
6. Οι τιμές λιανικής, ειδικά για τα προϊόντα διατροφής, πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι ως καταναλωτές στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής στο Ntopio.com, παρά μόνο μια μικρή προμήθεια επί των πωλήσεων.

Αν είστε παραγωγός και σας ενδιαφέρει να διαθέσετε τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα μέσω του Ntopio.com, χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το όνομα και το τηλέφωνό σας, καθώς και μερικές πληροφορίες για τα προϊόντα σας.
Θα θέλατε να βρίσκετε και άλλα προϊόντα από τα Γρεβενά στο eshop μας; Ενημερώστε μας!