ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πολιτική προσωπικών δεδομένων
Το ntopio.com εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως εμπιστευτικές πληροφορίες και δεν κοινοποιούνται σε διαφημιστικές εταιρίες ή εταιρίες άσχετες με την παραγγελία σας. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευθούν, πωληθούν ή ενοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο ή εταιρία. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας από ένα σύγχρονο Ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Αν έχετε υποβάλλει τα προσωπικά σας στοιχεία μέσα στη σελίδα του δικτυακού τόπου και επιθυμείτε τη διαγραφή τους από το αρχείο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλλοντας e-mail στο: contact@ntopio.com

Αυτόματη συλλογή μη προσωπικών στοιχείων
Όπως όλες οι ιστοσελίδες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές. Για παράδειγμα τον τύπο του browser που χρησιμοποιείτε ή το είδος λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας. Επίσης η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί την τεχνολογία των cookies χωρίς όμως να συλλέγει ή να αποθηκεύει προσωπικά σας δεδομένα οποιασδήποτε μορφής.

Νόμος και Δικαιοδοσία
Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση διαμάχης σχετικής με τη σελίδα αυτή θα εφαρμοστεί ο Νόμος της Ελλάδος και την αποκλειστική δικαιοδοσία θα έχουν τα Δικαστήρια των Γρεβενών.

Περιεχόμενο σελίδας
Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. Οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας και για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει να απευθύνεστε στον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση διάγνωσης ή επιλογή θεραπείας.

Ποιότητα προϊόντων
Το ntopio.com συνεργάζεται με μια σειρά παραγωγών των Γρεβενών για να σας προμηθεύει online τα προϊόντα που θα βρείτε στις σελίδες του. Ελέγχουμε συστηματικά την ποιότητα κάθε προϊόντος για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα των Γρεβενών. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, σάς παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Την αποκλειστική ευθύνη σε μια τέτοια περίπτωση φέρει ο εκάστοτε παραγωγός, τον οποίον βαρύνουν οι οποιεσδήποτε νομικές ή άλλες ευθύνες. Με την επίσκεψη ή πραγματοποίηση αγορών από το ntopio.com αποδέχεστε αυτόματα όλους τους παρόντες όρους χρήσης. Επίσης, κάθε παραγωγός που συμμετέχει με τα προϊόντα του στο ntopio.com αποδέχεται αυτόματα όλους τους παρόντες όρους χρήσης.

Για κάθε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.
Θα θέλατε να βρίσκετε και άλλα προϊόντα από τα Γρεβενά στο eshop μας; Ενημερώστε μας!