ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ NTOPIO.COM

Το ntopio.com αποστέλει τα προϊόντα που παραγγέλνετε με τους παρακάτω τρόπους:

1. Απλές αποστολές ΕΛΤΑ (επιστολές ή δέματα, ανάλογα με την παραγγελία σας)
Παρέχεται απλή αποστολή μέσω ΕΛΤΑ για την παραγγελία σας, ανάλογα το βάρος και τον όγκο της και έπειτα από συνεννόηση μαζί σας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος αποστολής ξεκινά από το 1,20 ευρώ. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο αποστολής θα πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεση του συνολικό ποσού (προϊόντα + κόστος αποστολής) είτε μέσω PayPal, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

2. Courier με αντικαταβολή
Είναι ο βασικός τρόπος αποστολής του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στον οποίο αναφέρεται και το κόστος αποστολής που βλέπετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με την Γενική Ταχυδρομική. Το κόστος αποστολής είναι 4,50 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά και 1 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

3. ΚΤΕΛ
Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής μέσω ΚΤΕΛ για κάποιους Νομούς (π.χ. Κοζάνης, Θεσσαλονίκης, Ατικής, Ιωαννίνων κ.τ.λ.), σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο των ΚΤΕΛ. Το δέμα παραλαμβάνεται από εσάς στα τοπικά σας ΚΤΕΛ. Αν προτιμάτε αυτή τη μέθοδο αποστολής παρακαλούμε να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας. Θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή της για τυχόν οικονομική διαφορά στο κόστος αποστολής. Για να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον τρόπο αποστολής θα πρέπει να έχετε κάνει την κατάθεση του συνολικό ποσού (προϊόντα + κόστος αποστολής) είτε μέσω PayPal, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Σημείωση: για αγορές από την πόλη των Γρεβενών το κόστος αποστολής είναι μηδενικό!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:
Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας στο εξωτερικό, με την μέθοδο που θα επιλέξετε. Πριν την αποστολή της σάς ενημερώνουμε για το κόστος αποστολής. Σημειώστε ότι κάποια είδη δεν μπορούν να σταλούν στο εξωτερικό (π.χ. φρέσκα προϊόντα, ποτά κ.τ.λ.)

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
Πόσος χρόνος απαιτείται για να παραλάβω την παραγγελία μου;
Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και συνήθως κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Πόσο κοστίζουν τα έξοδα αποστολής;
Είναι ένας συνδυασμός των συγκεκριμένων προϊόντων που επιλέξατε, του όγκου και βάρους της τελικής παραγγελίας σας. Για παράδειγμα, αν παραγγείλετε ένα μουσικό cd και ένα αναμνηστικό, τότε θεωρητικά η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί μέσω επιστολικού ταχυδρομείου και όχι μέσω της υπηρεσίας δεμάτων, που σημαίνει ότι το τελικό κόστος σας θα είναι μικρότερο. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά πριν την αποστολή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε σημειώστε πως το κόστος αποστολής που εμφανίζεται στην διαδικασία παραγγελίας αναφέρεται στην αποστολή με αντικαταβολή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Τι γίνεται αν το προϊόν που παρήγγειλα έχει εξαντληθεί;
Αν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί πριν ο παραγωγός προλάβει να μας ενημερώσει, τότε επικοινωνούμε μαζί σας, είτε για να το αντικαταστήσετε με κάποιο άλλο, είτε για να ακυρωθεί από την παραγγελία σας.

Για κάθε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας.


Θα θέλατε να βρίσκετε και άλλα προϊόντα από τα Γρεβενά στο eshop μας; Ενημερώστε μας!